Το να είσαι “ΜΙΚΡΟΣ”, δεν είναι απαραίτητα κακό

spot_imgspot_img

Νέα έρευνα που έγινε, έδειξε πως πολλές γυναίκες προτιμούν τα μικρότερα πέη.

Σίγουρα θα γνωρίζεται κάποιον που καυχιέται για το σώμα του, για να κρύψει το πόσο μικρός είναι ανάμεσα στα πόδια του… Πλέον δεν χρειάζεται να το κάνουν, γιατί οι γυναίκες το προτιμούν μικρό και το βρίσκουν πιο απολαυστικό.

Η έρευνα έγινε στο εξωτερικό από την ειδικό Elizabeth McGrath. Η Elizabeth είναι ειδική σεξολόγος και στην νέα της έρευνα εξηγεί γιατί το μέγεθος δεν μετράει. Φυσικά θα σας δώσουμε και μερικές συμβουλές που θα σας ανακουφίσουν.

Πολλοί που έχουν μικρό πέος, σκέφτονται ότι δεν είναι επαρκής ή δεν είναι καλός στην πράξη κτλ… Η ειδικός αναφέρει πως τελικά το σεξ μπορεί να είναι καλύτερο αν γίνει με τον σωστό τρόπο. Το πρόβλημα είναι στην διείσδυση. Δεν χρειάζεται να επικεντρώνεστε εκεί. Τα άτομα που δεν είναι τόσο μεγάλοι, θα πρέπει να είναι πιο ανοιχτοί στους σεξουαλικούς τους ορίζοντες και πιο γενναίοι σε νέα παιχνίδια.

Πέρα από την διείσδυση, μπορείτε να χαϊδέψετε, να τρίψετε και την συνέχεια την ξέρετε. Θα αναρωτιέται τι μπορείτε να κάνετε μαζί και την απόλαυση σας. Δοκιμάστε κάποιο νέο ερωτικό παιχνίδι, ανακαλύψτε το σώμα της διαφορετικά. Μην ντρέπεστε, δεν είστε ανεπαρκής. Στο Shy2try.com θα βρείτε παιχνίδια για ενηλίκους, που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

Παιχνίδια όπως δονητές, μεγεθυντές πέους, κολπικές και πρωκτικές μπάλες με δόνηση.

Και μην ξεχνάτε, επειδή δεν έχετε προβοσκίδα, δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε προφυλάξεις.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img